Antalya

Evlilik hazırlığı yapıyordu! 26 yaşındaki gencin feci ölümü

10:43 03 Kasım 2022 11 Yorum Var
Evlilik hazırlığı yapıyordu! 26 yaşındaki gencin feci ölümü

Antalya Manavgat'ta 26 yaşındaki motosiklet sürücüsü genç, park halindeki kamyona arkadan çarparak hayatını kaybetti.



Kaza, Side Kemer Bulvarın’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Demir’in kullandığı 07 ARG 933 plakalı motosiklet, refüj çalışmaları için yolun sol tarafında park halinde duran Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait 07 LFB 97 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın ardından yaklaşık 50 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla olay yerinin yakınında bulunan özel hastaneye kaldırılan Emre Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü ise jandarma tarafından gözlem altına alındı.

Evlilik hazırlığı yapıyordu

Manavgat’ta ağabeyiyle birlikte yaşayan ve Side’deki 5 yıldızlı bir otelde çalışan 26 yaşındaki Emre Demir’in evlilik hazırlığı yaptığı, kısa süre önce de kendi evine taşındığı öğrenildi.

Öte yandan kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde refüjdeki çalışma gereği yolun sol şeridinde park halinde bekleyen kamyonu fark eden motosiklet sürücüsünün, frene bastığı ancak buna karşın duramayıp kamyona çarparak yola savrulması yer aldı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Ordulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyide orası parkmıkide o kamyonun orada ne işi var. Yolun sol şeridi Park yerimi? Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. İple birbirine bağlanmış 4 duba bu kazayı önleyebilirdi. Belediye çalışanları özensiz ve dikkatsiz. Kimse böyle olsun istemez ama ihmali olanlara en ağır ceza verilmeli. Güvenlik ihmale gelmez.
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık. Öldüğüyle kalır. Allah rahmet etsin. Sorumsuz kamyonet sürücüsü. Bu tür mahluklar yüzünden ne insanlar ya ölüyor ya sakat kalıyor. Bu sadece görebildiğimiz 1 olay. Kasten cinayet.
    Cevapla
  • Yaren 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkede can bu kadar ucuz olmamalı. Eğitimsiz insanlara böyle görevler verildiği müddetçe bu kazaların arkası kesilmeyecektir. Allah Rahmet etsin gitti bir fidan daha
    Cevapla
  • ahmet sahan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yanin hakli bir yanin ölüm var insanin vadesi doldumu yapacak 1 sey yok allah sonumuzu hayir etsin
  • Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülke cahil kaynıyor
  • Musap 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyoncu 100 de 100 suçlu. Sol şeritte çalışma yapıyorsun neden 50 100 metre geriye uyarı işaretleri koymuyorsun neden! Yazık ölen genç sizin de oğlunuz evladınız kardeşiniz olabilirdi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.