Antalya

Antalya’da feci kaza: Tramvay yoluna giren aracın sürücüsü can verdi, 3 yaralı

11:33 27 Kasım 2022 5 Yorum Var
Antalya’da feci kaza: Tramvay yoluna giren aracın sürücüsü can verdi, 3 yaralı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan kazada, kontrolünü kaybeden bir hafif ticari araç önce önündeki araca sonra da tramvay yolundaki direğe çarptı. Kazada sürücü Hayrullah Koca (29) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Mehmetçik Mahallesi Aspendos Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; şehir merkezine doğru seyir halinde olan olan Hayrullah Koca (29)’nın kontrolünde bulunan 07 BCU 301 plakalı hafif ticari araç, önce seyir halinde içerisinde Rasim Kahraman (60) ve Kadriye Kahraman’ın (54) bulunduğu 07 FS 448 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü tramvay yoluna atlayarak tramvay elektrik direğine çarparak durabildi.

FECİ KAZADA GENÇ SÜRÜCÜ CANINDAN OLDU

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Feci kazada Hayrullah Koca yaşamını yitirirken yanında bulunan Muzaffer Sayar (21) ve diğer araçta bulunan yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.  Hayatını kaybeden şahsın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

VATANDAŞLAR MERAKTAN CEP TELEFONUNA SARILDI

Öte yandan kaza yapan araç etrafına toplanan meraklı kalabalık, hasar almış aracı görmek için adeta sıraya girdi. İçlerinden bir vatandaşın ise cep telefonu ile video kayıt yapması pes dedirtti. Polis ekiplerinin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Hatırlatayım dedim 1 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetlerin yüzde 85i, ırza tecavüzlerin yüzde 50 si, trafik kazalarının yüzde 60ı, hırsızlık ve yankesiciliğin yüzde 71 i alkollüyken yapılmaktadır. Alkol en büyük beladır her kötülüğün anasıdır. Sürücü eğer Alkolsüz ise Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu arkadaşımızın sorunu başkaydı ama; Tramvay yoluna girip son sürat hava atanlara, paket dağıtanlara, trafik işaretlerine ve kurallarına uymayanlara, kendinin ve diğer canlıların hayatını hiçe sayanlara umarım ibret olur. Çünkü bu vurdum duymazlıkla kazanın olmaması mümkün değil.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE DE yapılan araştırmalara göre kazalarda yüzde doksan sürücü hatası. Tedbirli ve dikkatli olma görevimiz var. Tedbir Kuldan, Takdir Allah tan.
    Cevapla
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalya hayatımda gördüğüm en kötü araba kullananların olduğu şehir
    Cevapla
  • zeçii 1 yıl önce Şikayet Et
    ankara tek tir bu konuda.
    İlk beğenen sen ol
  • isim 1 yıl önce Şikayet Et
    Araba parcalanmis sehir icinde bu sürücü kac hiz yapmis
    Cevapla
  • Janssen 1 yıl önce Şikayet Et
    abii fazla degildi 40 km azami 50 km ile gidiyordum
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.