Antalya

'Kız meselesi' yüzünden canından oldu

09:18 15 Aralık 2022 12 Yorum Var
'Kız meselesi' yüzünden canından oldu

Antalya Kepez'de, 'kız meselesi' yüzünden çıkan tartışmada bir şahıs tarafından sokak ortasında silahla vurulan Ömer Sert hayatını kaybetti.

Olay, saat 20.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Şafak Mahallesi 5014 sokak üzerinde yaşandı. Sokakta 07 PU 887 otomobiliyle seyir halinde olan Ömer Sert’in aracının önü, iddiaya göre daha önce kız meselesi yüzünden tartıştığı R.A. tarafından araçla kesildi. İkili arasında çıkan tartışma büyürken R.A., yanında taşıdığı tabancasını çıkardı, Ömer Sert ise otomobilden çıkıp kaçmaya başladı. R.A. koşarak takip ettiği Sert’e arkasından ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Ömer Sert kanlar içerisinde yığılırken, R.A. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ömer Sert'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Sert’in cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

POLİS 2 SAAT SONRA SUÇ ALETİYLE YAKALADI

Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarından R.A.'nın kaçtığı yeri tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu cinayet şüphelisi 2 saat sonra suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışından adil hakim ve savcılar getirilmeli, maalesef adalete güven sıfırın altında galiba...
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ikisene yatar çıkar, olan ölenin çocuklarına olur. adam iki karısını öldürmüş koranadan dışarı çıkmış üçüncü karısınıda öldürmüş. Allah esirgesin içerde ya korona olsaydı! devletimiz herşeyi ince ayrıntısıyla düşünüyor, bi ölenin yakınlarının hakkını düşünmüyor.
    Cevapla
  • Sualp 1 yıl önce Şikayet Et
    Polise tebrikler. Dünyanın en iyi polisi Türkiyede. Fakat ceza sistemi bitik
    Cevapla
  • Umudu yok 1 yıl önce Şikayet Et
    İdarecilere vebali
  • İsmi cismi yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey insanlar şüphesiz ki Allah intikam alanların en hayırlısıdır. Bu öldürülen de hakkını elbet alacaktır. Bilin ki artık kıyamet her alanda hissedilmekte insanları korkunç bir son beklemektedir. Araf 179 da açık bir şekilde bahsedildiği gibi insanların ve cinlerin bir çoğu cehenneme gidecektir. Ayrıca Allah ateşin payı olarak bin kişiden 999 kişi cehenneme 1 kişi cennete gidecektir diye haber vermiştir, işte siz gerçekten büyük bir hüsrana uğrayacaksınız.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayrımeşru muhabbetin cezası merhametsiz azaptır su testisi su yolunda kırılmış kız meselesi nedir çoluk çocuğun var bi haltlar yemişsin adam senin önünü kesmiş şimdi çocuklarında ailende perişan oldu
    Cevapla
  • Muhammet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden sapık sapık konusma. Kız diyince aklina kendin gibiler geliyor demekki
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.