Antalya

Bankta oturan genç hayatının şokunu yaşadı

14:50 15 Aralık 2022 3 Yorum Var
Bankta oturan genç hayatının şokunu yaşadı

Antalya’da bankta oturan bir genç, yanına gelen iki şahıs tarafından darp edildi.

Olay, saat 12.45 sıralarında Kepez ilçesi Yeni Mahalle 2453. Sokak'taki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta oturan Enes Erdem (18) ile yanına gelen kimliği belirsiz iki genç arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Erdem darp edildi. Şüpheliler, Erdem’in kavga anında yere düşen cep telefonu ile bir paket sigarasını da alıp olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, başından yaralanan Enes Erdem’i ambulansla Kepez Devlet Hastanesine kaldırdı.

'Sigaram ve telefonumu aldılar' diye ağlıyordu

Görgü tanıklarından Merve Ağır, "Olayı ben tam görmedim, annem görmüş. Sonradan ben de aşağıya indim. Kavga ediyorlardı, ayırmaya çalıştım. Ben gelince üzerinden kalkıp kaçmaya başladılar. Peşlerinden kovaladık. Çocuk, 'Sigaram ve telefonumu aldılar' diye ağlıyordu" dedi.

Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Cennet Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    KATİLLER ve GASPÇILAR CENNETİnden kaçış yok. Herkes nasibini alacak...
    Cevapla
  • Basaksehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Insaallah ilk önce senin gibilerin başına gelsin
  • reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanlara hakettiği cezayı verceksin adalet varsa. vermezsen eğer bunların bir sonraki aşaması çete yağma hertürlü gasp nasılsa bişey olmuyor derler. artık bunun gibi gasp hırsızlık ve tecavüzcülere devletin baba yüzünü gösterme zamanı gelmedimi ...
    Cevapla
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    18 yaşında genç bu soğuk kış havalarında parkta niye bekler,ve yanına oturup onunla konuşan,sonra tartışan iki kişi. anladığım bir uyuşturucu alım satım işi,genç veresiye aldığı uyuşturucunun parasını veremeyince telofonunu ve sigarasını aldılar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • işçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen buralarda harcanıyorsun bence
  • kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    haberde Antalya diyor, soğuk ne geziyor. telefonu anladık ta sigarayı niye alsınlar, uyuşturucu satıyorsa sigara alacak paraları mı yok. çok mantıksız bir yorum. hırsıza hiç suç bulmamışsınız.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.