Antalya

Kuzenlerin jet ski gezisi ölümle bitti

10:06 06 Eylül 2023 3 Yorum Var
Kuzenlerin jet ski gezisi ölümle bitti

Antalya Manavgat'ta 2 kuzenin kullandığı jetskilerin çarpışması sonucu 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Boğaz mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Manavgat Irmağı Sorgun Boğaz mevkiinde E.T. (17) ve teyzesinin oğlu Emir Koşar'ın (16) kullandığı jetskiler çarpıştı. Feci kazada Anadolu lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Emir Koşar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayı duyup hastaneye gelen iki gencin yakınları fenalık geçirdi. Kazaya karışan E.T. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gözlem altına alındı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • yavuz 7 ay önce Şikayet Et
    zenginlik böyle bir şey
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • sarsılmaz kuvvet 7 ay önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anasına babasına allah sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor. 15 gün önce 17 yaşında yeğeninimi kazada kaybettim acısı tarif edilemez.allah sabır vesin selamte kavuştursun.
    Cevapla
  • osmanlı 7 ay önce Şikayet Et
    bende dün yalova da denk geldim.15 yaşında zibidiye vermiş babası bir o yana bir bu yana gidip duruyor milletin üzerine sürüp dalga yapıyor.çocuk oyuncağı değil bu.cankurtaranlar sahil güvenlikte müdahale etmiyor.illa böyle olay olup canların yanması mı lazım.hızlı alet ve kontrolü zor.böyle çoluk çocuk ergene hız makinesi gibi verilmemeli.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.