Antalya

Bulduğu 7 milyon liralık çeki polise verdi

17:11 20 Eylül 2023 24 Yorum Var
Bulduğu 7 milyon liralık çeki polise verdi

Antalya Serik'te temizlik görevlisi Hasan Ateş, cami tuvaletinde bulduğu 7 milyon liralık çeki polise teslim etti.

Hasan Ateş, "Okumam yazmam yok ama söylediklerine göre çek 7 milyon liraymış. Polise teslim ettim. Çok mutluyum. Haramda gözüm yok" dedi.

Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli Hasan Ateş, bir caminin tuvaletinde zarf içerisinde 7 milyon liralık çek buldu. Çeki alan Hasan Ateş, sahibinin bulunması amacıyla Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti. Alanya ilçesinde bir firmaya ait olduğu belirlenen çeki, sahibine ulaştırmak için polisin araştırmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 

Hasan Ateş, ihtiyaç gidermek amacıyla caminin tuvaletine girdiğini belirtirken, "Tuvalete girdiğimde yerde bir zarf buldum. Zarfın içinde çek vardı. Zarfı önce oradaki görevliye, daha sonra ondan alarak akşam polise teslim ettim. Benim okumam yazmam yok ama bana söylediklerine göre çek 7 milyon liraymış. Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Zarfın sahibi tuvalette düşürmüş. Polise teslim ettim. Çeki teslim ettiğim için çok mutluyum. Ailemizden böyle gördük. Haramda gözümüz yok. 6 yıldır belediyenin temizlik işlerinde çalışıyorum" dedi.

YORUMLAR

24 Yorum Var
  • adem 7 ay önce Şikayet Et
    dürüstlük her kişide olmayan eşsiz bir hazinedir
    Cevapla
  • VATANDAŞ 7 ay önce Şikayet Et
    helal olsunn..benim vatandaşım bu işteee...
    Cevapla
  • şahin şenol 7 ay önce Şikayet Et
    Hasan bey kendi beyanatıyla okumasının olmadığını ifade ediyor çek bloke edilmiş olabilir dürüstlüğü hiç kimse yerden yere vuramaz yırtıp atabilirdi ama dürüst olarak yapması gerekeni yaptı.Takdir edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    allahına kurban
    Cevapla
  • malatya balabanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Güzel davranış ama çeki bozduramazdı bloke edilmiştir . Yine de olsun dürüst insanmış .
    Cevapla
  • Ayıptır! 7 ay önce Şikayet Et
    Adamın bu davranışına "zaten çek bloke edilmişti" diye yaklaşmak,aşırı derecede şaşılığın işaretidir. Emin ol ki o kardeşim çeki "zaten bloke edildi,nasıl olsa işime yaramayacak" diye polise vermedi. Biraz iyi niyetli olmayı beceremediniz.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.