Antalya

Komşuların 'tadilat' kavgası kanlı bitti

16:45 02 Kasım 2023 2 Yorum Var
Komşuların 'tadilat' kavgası kanlı bitti

Antalya'da tadilat nedeniyle komşularıyla tartışan Yılmaz S., tabancayla ateş edip Ali F. ile bu sırada okuldan evlerine dönen 8 yaşındaki Sinem U.'yu yaraladı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi 2102 Sokak’ta meydana geldi. Yılmaz S., yan apartmanın ikinci katında tadilat yapan Ahmet A. ile gürültü nedeniyle tartışmaya başladı. Yılmaz S. küfredince aynı sokakta oturan Muhammet F. ile oğlu Ali F. kendisini uyardı. Bunun üzerine taraflar arasında önce tartışma, ardından da arbede yaşandı. Üzerinde taşıdığı tabancanın kabzasıyla Muhammet F.'nin başına vuran Yılmaz S., ardından rastgele ateş etti. Bu sırada okuldan evine dönen Sinem U. sol bacağına, Ali F. de ayak bileğine isabet eden kurşunla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinem U., Ali F. ve Muhammet F. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan Yılmaz S.'yi 250 metre ilerideki iş yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Yılmaz S.’nin çöp konteynerine attığını söylediği tabanca ise bulunamadı.  Ekipler, Yılmaz S.'yi polis merkezine götürdü. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Sualp 5 ay önce Şikayet Et
    Ülkede kural ve ceza yok ki. Avrupa olsa kafana göre tadilat yapamazsın
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    normal artık herkes silah alabiliyor normal tek sorumlu o silahı vermeye kadir olanlar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.