Antalya

Akrabaları ona emanet etmişti, evin halini görünce şoka uğradı

14:49 08 Kasım 2023 6 Yorum Var
Akrabaları ona emanet etmişti, evin halini görünce şoka uğradı

Antalya’da akrabalarının emanet ettiği iki katlı dayalı döşeli evin hırsızlar tarafından talan edildiğini gören kadın, hayatının şokunu yaşadı. İçerideki kapıları dahi sökülen evden hırsızlar yaklaşık 400 bin lira değerinde eşya götürdü.



Olay, Kepez ilçesi Kütükçü Mahallesi’nde yaşandı. 2 çocuk annesi Suzan Özmen, birisi vefat eden diğeri yurt dışında yaşayan akrabalarının iki katlı evin bakımını emanet olarak aldı. Özmen, dışarıdan pencereleri demir korkulukla kapalı olan evi kontrol etmek için iki gün önce adrese geldi. Girişteki demir kapıyı açtıktan sonra içeri giren kadın gördüğü manzaraya inanamadı. Giriş ve üst kattaki tüm eşyaların yerinde olmadığını, klimaların, kapıların dahi söküldüğünü gören kadın hayatının şokunu yaşadı. Koltuk takımları, beyaz eşya ve diğer küçük ev gereçlerinin çalınması üzerine Özmen, polis merkezine şikayette bulundu.

"Duvarlar kalmış"

Suzan Özmen, akrabalarının emanet ettiği dayalı döşeli evi iki gün önce kontrole gediğinde gördüğü manzara karşısında şoka uğradığını söyledi.

Ana kapıdan içeri girdiğinde iki dairenin de talan edildiğini gördüğünü anlatan Özmen, "Şok oldum, hala şoktayım. Bir evde ne olursa, bulaşık çamaşır makinesi, buzdolabı, koltuk takımları, klima, mutfak eşyaları ne varsa götürmüşler. Biz ne yapmalıyız şimdi? Antalya’nın göbeğinde bu olur mu? Üç tane çelik kapıyı sökmüşler. Geriye hiçbir şey kalmamış. Bir kuru bina kalmış, bunu da götürsünler. Hırsızlar yakalansın, iki ev bu halde. Kimse görmemiş mi?" dedi.

"400 bin lira değerinde"

İki evden yaklaşık 400 bin liraya yakın eşyanın götürüldüğünü kaydeden Özmen, “4 tane klimayı götürmüşler. Zaten tek başına girilecek bir hali yok evin. Polis başvurduk. Halen hırsızlık devam ediyor, dün geldik kapı vardı, bugün yok. Burada hiçbir şey kalmamış. Talan etmişler” ifadelerine yer verdi.



 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara bakarsak, hırsızın hiç günahı yokmuş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • KERİM 5 ay önce Şikayet Et
    insanlarda anormal bir mal düşmanlığı var hırsızlar uğursuzlar toplama kampına teslim edilecek ve sabahtan akşama eşekler gibi çalıştırılacaklar taş kırma cezası günde yanlızca bir öğün yemek
    Cevapla
  • Mardinli 5 ay önce Şikayet Et
    Hırsızlık ceza kanunu değişmeli caydırıcı cezalar gelmeli
    Cevapla
  • Abdullah HÂN Birkul 5 ay önce Şikayet Et
    Depremzede bir aile kalsaydı hem eve bakar hem sevap kazanırdınız. Bu aile için demiyorum lakin genel olarak: zekat vermeyenden Allah nimeti birşekilde geri alıyor.
    Cevapla
  • Deli Veli 5 ay önce Şikayet Et
    Bu mantığınıza göre depremzede evinin yıkılmasını daha çok hak etmiş ve yıkılmış. Allah'ın adına konuşmayı bırakın.
  • abdullah 23 5 ay önce Şikayet Et
    biz evdeyken hırsızlar eve giriyor evde kimse yoksa hiç şansınız yok çünkü hırsızlara ceza yok ödül var.çal çırp yanına kar kalsın.hırsız göbek ata ata soyguna gidiyorsa yetkililerin düşünmesi lazım çünkü mesuliyet idarecilerde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.