Antalya

Eğlenceden dönen üniversiteli iki gencin feci ölümü

11:07 02 Ocak 2024 5 Yorum Var
Eğlenceden dönen üniversiteli iki gencin feci ölümü

Antalya’da yılbaşı akşamında arkadaşları ile eğlenceden dönerken falezlerde 40 metre yükseklikten aşağı düşen üniversite öğrencisi iki genç hayatını kaybetti.

Olay, önceki gün gece saat 04.00 sıralarında Muratpaşa ilçesindeki Karaalioğlu Parkı falezler bölgesine meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Karaalioğlu Parkı’na arkadaşları ile eğlenmeye giden Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi 1. sınıf öğrencisi Burak Gelir (21) ile Sosyal Bilimler MYO Büro Hizmetleri ve Sekreterlik 1. sınıf öğrencisi Hilal Öğütlü (20) parktaki tarihi Hıdırlık Kulesi yakınlarında falezlerin üzerine çıktı. İki genç, yaklaşık 40 metre yükseklikten kayalık zemine düştü.
Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede iki gencin cesetleri bulundu. İtfaiye ekipleri ve deniz polisinin çalışmasıyla olay yerinden alınan cesetler, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Üzücü olay karşısında bir paylaşım yapan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, “Yıla maalesef çok kötü bir haber ile başladık. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencimiz Burak Gelir ile Sosyal Bilimler MYO öğrencimiz Hilal Öğütlü'nün vefat haberlerini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Her ölüm zor ancak yaşamının baharında iki gencimizi kaybetmek daha da üzücü. Öğrencilerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Akdeniz Üniversitesi ailemizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yaratılanlar için dünya hayatının sonudur ÖLÜM, Ahiret hayatının ise başlangıcıdır ÖLÜM. Dünya gelip geçicidir fanidir, Ahiret ise ebedidir Bakidir. Hiç bitmeyecektir. Ahirette ölüm yoktur, Cennet ve Cehennemde de ölüm yoktur. Hiç düşünmez misiniz?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • fırat 3 ay önce Şikayet Et
    baya bir zırvalayan olmuş bakalım sizin sonunuz nasıl gelecek Allah rahmet etsin gençlere
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yalancı dünyaya aldanma YA HU, bu dernek dağılır divan eğlenmez, iki kapılı bir viranedir bu, bunda konan göçer bir can eğlenmez. AZİZ MAHMUD HÜDAYİ HAZRETLERİ
    İlk beğenen sen ol
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yalancı dünyaya aldanma YA HU, bu dernek dağılır divan eğlenmez, iki kapılı bir viranedir bu, bunda konan göçer bir can eğlenmez. Ömür tamam olup defter dürülür, sırat köprüsü ve mizan kurulur, HAKK'IN dergahına kullar derilir, buyruğu tutulur ferman eğlenmez.
    İlk beğenen sen ol
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Cocuklara Yazik olmus. Ebevenler cocuklariniza sahip cikin ',,
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Nefs ve şeytanın esiri olmayan ebeveynler kendilerine ve evlatlarına sahip çıkabilmektedir, bundan kelli bizler de kendimizi ve sorumlu olduklarımızı Cehennem ateşinden koruyabilmek için daha fazla say-ü gayret içerisinde olmalıyız. nefs bir kurt akıl bir kuzu İMAN ise çobandır, İMAN kuvvetli olmazsa kurt kuzuyu yer. HAZRETİ MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ RAHMETULLAHİ ALEYH.
    İlk beğenen sen ol
  • birisi 3 ay önce Şikayet Et
    İNTİHAR OLAMAZ ÇÜMKÜ ZATEN AİLELER ÇOKTAN İPİNİ SALMIŞ.Kızlar okula kampanyası meyveleerini veriyor.Sekreterlik içinde okul açılsın ve şehirler arası gönderilsin...Adnan oktara MALzeme çok bu memlektte
    Cevapla
  • halep müftüsü 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Kendinizi ve aile efradınızı yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennem ateşinden koruyunuz. AZİM OLAN ALLAH(CC) DOĞRU SÖYLEDİ. Çocuklar keyiflerince eğlenirlerken kendilerine her an ölüm gelebileceğini de, bundan kelli biraz daha fazla düşüneler haram ve günahların her türlüsünden uzak duralar, dünya imtihanının ölümle son bulacağını bileler.
    İlk beğenen sen ol
  • Mehmet Akif Sanay 3 ay önce Şikayet Et
    Görünür kaza. Allah taksiratlarını affetsin, rahmeti ile muamele etsin. Ailelerine büyük sabırlar versin. Bizlere de akıl fikir versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.