Antalya

Kayıp Rus turist ölü halde bulundu

15:36 12 Ocak 2024 5 Yorum Var
Kayıp Rus turist ölü halde bulundu

Antalya Kemer'e tatile gelen ve çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen Rus kadın bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.

Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otele, 31 Aralık'ta tatil için gelen Rus vatandaşı Nadezhda Larygina, 4 Ocak'ta tek başına çıktığı doğa yürüyüşünden dönmedi. 8 Ocak’ta ülkesine dönmesi gereken kadın, bir anda ortadan kayboldu. Rus turistin bir arkadaşı yaşanan durum karşısında harekete geçerek kayıp başvurusunda bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarın ardından bölgede jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmasına başlandı.

Larygina'nın doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepesi mevkiinde ekiplerin arama çalışmaları dün de devam etti. Yapılan aramalarda genç kadının cep telefonu bulundu. AFAD, KEMKUT, MAKSAT, AKUT, SKUT üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekip, kara ve denizden bölgede arama yaptı ancak henüz sonuç alınamadı. Aynı bölgede bugün devam eden çalışmalarda Larygina'nın cansız bedeni Çalış Tepesi mevkiinde yerde yatarken ölü bulundu. Ceset, sarp ve kayalık olan bölgeden ekipler tarafından aşağı indirilip Kemer Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Turistlere saldıran kişilere çok büyük ceza verilmeli böyle giderse turist kaybı yaşayabiliriz.turistlerden fazla para alan taksiciler,lokantacılar,da dahil
    Cevapla
  • bekir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu iş cinayet kokuyor - çok detaylı DNA taraması yapılmalı - doğa yürüyüşünde insan ölmez - birisi saldırmış olabilir
    Cevapla
  • ismet 3 ay önce Şikayet Et
    öldümü öldürüldümü
    Cevapla
  • israfil çengel 3 ay önce Şikayet Et
    vefatına üzüldüm otelden rehber eşliğinde geziye çıkmalıydı.
    Cevapla
  • UFUK 3 ay önce Şikayet Et
    Vefat etti demek icin, müslüman olmasi lazim. Yani müslüman vefat eder gayri müslümana ise öldü denir.
  • Tuzla 3 ay önce Şikayet Et
    Tirkiyeye giren turistlere hersey dahil otellerin yaptigi gibi elektronik chip tasiyan plastik saat verilsin 50$ cikarirsa 100$ Ve vize iptal boylelikle takipleri yapilir ne yapiyorlar nereye gidiyorlar kacak calisiyorlar aynisi turkiyedeki illegal gocmenlere de yapilmali avrupa oyle yapiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.