Antalya

Temizlik kavgası kanlı bitti

15:50 27 Nisan 2024
Temizlik kavgası kanlı bitti

Antalya’da restoranda çalışan garsonların alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması sonucunda çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Antalya’nın Finike ilçesinde bir restoranda çalışan garsonlar arasında çıkan ve 1 kişinin yaralandığı, bir kişinin yaşamını yitirdiği silahlı kavgada olayı gerçekleştiren şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Perşembe gecesi 01.30 civarında işyerinde çalışan garson Mehmet Şirin E. (58) ile diğer garsonlar Osman Altındağ ve Serkan D. arasında 3 bin 600 TL alacak verecek meselesi ve iş yeri temizliğinden kaynaklı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Şirin E., Osman Altındağ (34) ve Serkan D’yi (31) tabancayla ateş ederek yaraladı. Olayda yaralanan Osman Altındağ ve Serkan D. İhbar üzerine çağırılan ambulansla Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karın bölgesinden yaralanan Altındağ, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından olay yerine yakın bir noktada suç aleti tabancayla beraber yakalanarak gözaltına alınan Mehmet Şirin E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İki çocuk babası Osman Altındağ’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna getirildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazenin yakınlarına teslim edileceği bildirildi.

Olayla ilgili ise soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.