Antalya

Çocuk parkında dinlenirken hayatını kaybetti

10:14 04 Mayıs 2024 1 Yorum Var
Çocuk parkında dinlenirken hayatını kaybetti

Antalya'da çocuk parkında dinlenmek üzere banka oturan 52 yaşındaki Ercan Çiçek aniden yere yığılarak hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi üzerindeki çocuk parkında meydana geldi. 4 ay önce kalp ameliyatı olduğu öğrenilen Ercan Çiçek, parkta bulunan banklarda oturduğu sırada aniden yere yığıldı. Durumu fark eden çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrollerde yerde hareketsiz yatan Çiçek'in hayatını kaybettiğini belirledi ve bölgeye olay yeri inceleme ekipleri yönlendirildi. Olay yeri inceleme ekipleri, Çiçek'in cansız bedeni üzerinde herhangi bir darp ve kesik izine rastlamadı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından Çiçek'in cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafergülten 1 hafta önce Şikayet Et
    sanırım parkada kendini kötü hissedince dinlenirsem geçer diye oturdu,böyle bir durumda -Alo Sağlık- acil i arasaydı belki kurtulurdu.kalp gibi rahatsızlığı olanlar en ufak kendini kötü hissetmede acili aramalı,yada çevreden yardım isteyip aratmalı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.