Antalya'da acı olay! Oğlunun cesedini buldu: "Ciğerim ikinci kez yandı"
Kayseri'den Antalya'da giden Fatma B., yaklaşık 10 gündür haber alamadığı oğlu Onur Doker'in (37), cesedini buldu.
Olay, saat 10.00 sıralarında Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi 2516 Sokak üzerinde 3 katlı apartmanın 2'nci katında meydana geldi.
İddiaya göre, Kayseri'den Antalya'ya giden Onur Doker'den, annesi Fatma B. 10 gündür haber alamıyordu.
Hamile eşini ve amcasını öldürüp 3 kişiyi yaralamıştı! İfadesi kan dondurdu
Kahreden kaza: Babasının kullandığı tırın altında kalan bebek defnedildi
Yer: Kırşehir! 6 bin TL'lik alışverişe 1 milyon TL'lik icra şoku

112'Yİ ARAYARAK YARDIM İSTEDİ
Kuzeyyaka Mahallesi'nde oğlunun oturduğu eve giden Fatma B. kapıyı açamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak oğluna 10 gündür ulaşamadığı ve kapının açılmadığını belirterek yardım istedi.
İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, merdiven yardımıyla balkondan daireye giren polis ekipleri genç adamı yerde yatar vaziyette buldu.

ÖLÜ OLARAK BULUNDU
Doker'in 1 haftadan daha uzun süre önce hayatını kaybettiği belirlendi.
Daire içerisinde inceleme yapan Olay Yeri İnceleme ve cinayet büro amirliği ekipleri ağır koku nedeniyle maske ile incelemelerde bulundu.

"OCAĞIM SÖNDÜ"
Oğluna ulaşamayınca Kayseri'den Antalya'ya gelen ve polis ekiplerinin çalışmasını dışarıda gözyaşları içerisinde izleyen anne yakınlarıyla telefonla görüşürken söylediği "Onur'um gitti, oğlum gitti. Ocağım söndü, ikinci kez ciğerim yandı. Ben mahvoldum." sözleri yürekleri dağladı.
Ekiplerin incelemesinin ardından Doker'in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR
2 Yorum Var