Antalya'da esrarengiz olay: Binada yanmış ceset bulundu
Antalya'da kentsel dönüşüm amacıyla boşaltılan 4 katlı binanın bir dairesinde çıkan yangında, 30'lu yaşlarda henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin yanmış halede bulundu.
Olay, 11.40 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 141. Sokak üzerindeki kentsel dönüşüm için boşaltılmış 4 katlı binanın birinci katında meydana geldi.
Böcek ailesinin ölümüyle ilgili kahreden detay!
İzmir'de 20 saniyelik cinayette şoke eden detaylar ortaya çıktı
İstanbul'da kanlı pusu: 2 ölü!
Antalya'da cinayet: 22 bıçak darbesiyle sokak ortasında öldürüldü

BOŞ DAİREDE YANGIN ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, boş daireden dumanların çıktığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbarla birlikte olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, bir kişinin yerde hareketsiz olduğunu fark etti.

YANMIŞ ERKEK CESEDİ BULUNDU
Polis ekiplerinin incelemesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan 30'lu yaşlarda erkek şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, etrafı demir sacla çevrili binaya kalacak yeri olmayanlar ile madde bağımlıların geldiği öğrenildi.
Ceset, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ölüm nedeni ve kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR