Ardahan

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

15:26 27 Aralık 2017
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Ardahanlı çoban Hakan Gürbulak, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğrafa oy verdi.

Merkeze bağlı Ovapınar köyünde çobanlık yapan Gürbulak, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları, koyunlarına yem verdiği harmandaki ot balyası üzerinde oturarak inceledi.

Fotoğraflar hakkında bilgi alan Gürbulak, daha sonra "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı.

Hakan Gürbulak, ilk kez böyle bir oylamaya katıldığını, her fotoğrafın birbirinden etkileyici olduğunu belirterek, "haber" kategorisinde Samir Tatin'in "Doğu Guta'da hava saldırıları", "yaşam" kategorisinde Ali ihsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu", "spor" kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un çektiği "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Gürbulak, genellikle duygusal fotoğrafları seçmeye çalıştığını belirterek, "Özellikle Suriye'de yapılan saldırılardan sonra kaçışlar ve bu sırada yaralılara yapılan yardımlardan etkilendim. O an insanlık ön plana çıkıyor. Genellikle böyle fotoğraflar beğendim. Ampute milli takımımızın başarısını biliyorum, sporla da ilgiliyim. O fotoğrafı da o yüzden çok beğendim." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.