Ardahan

Ardahan'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı

18:17 17 Şubat 2018
Ardahan'da uyuşturucuyla mücadele toplantısı

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez başkanlığında uyuşturucuyla mücadele toplantısı yapıldı.

Valilik binasında yapılan toplantıda, ilgililer Ardahan'da uyuşturucuyla mücadele konusunda alınan tedbirler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Vali Bilmez de, Ardahan'ın uyuşturucu madde kullanımı konusunda en iyi durumda olan illerin başında geldiğini söyledi.

Buna rağmen mücadelede asla geri adım atmayacaklarını, Ardahan'ı daha iyi bir noktaya taşımak için çalışacaklarını dile getiren Bilmez, şunları kaydetti:

"Biz yine de üzerimize düşen çalışmaları yapıyoruz. Her ne kadar az oranda olsa da daha fazla büyümemesi noktasında bütün birimlerimizle birlikte mücadele ediyoruz. Uyuşturucu madde sadece para anlamında değil, toplumların kültürünü, birliğini, beraberliğini yok etmeyi de amaçlamaktadır.

Baktığınız zaman uyuşturucu madde üretimi ve yayılmasının altından terör örgütlerinin çıktığını görmekteyiz. Biz bugün burada üzerine sorumluluk düşen herkesi bir araya getirerek, ortak bir mücadele ruhu oluşturmak istedik."

Toplantıya Vali Bilmez'in yanı sıra, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Vali Yardımcısı Salih Kalkan, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, kurum müdürleri, ildeki siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu yararına çalışan dernek yetkilileri, oda başkanları ve okul müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.