Ardahan

Bakan Arslan eğitim gördüğü okulda karne dağıttı

10:45 08 Haziran 2018
Bakan Arslan eğitim gördüğü okulda karne dağıttı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, eğitim gördüğü ortaokulda öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Arslan, 2017-2018 öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Kars'ın Kağızman ilçesinde Atatürk Ortaokulunda karne dağıtım törenine kaldı.

Öğrencilere karnelerini veren Arslan, kendisinin de aynı okulda ilk okul 4. sınıfı okuduğunu söyledi.

Bugün memleketinde karne dağıtımı yapmanın sevincini yaşadığını dile getiren Arslan, "Kendi sınıfımda az önce karne dağıttım. Gerçekten büyük bir mutluluk, onu size söyleyeyim." dedi.

Arslan, öğrencilere "Temennim ve duam o ki Kağızman adına başarılı olacaksınız. Hem Kağızman'ı hem ailenizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Gayret sarf ettikten sonra, inandıktan sonra, 'ben yapabilirim' dedikten sonra emin olun ki yapamayacağınız bir şey yok. Ama inanın. Sadece inanmak değil, aynı zamanda gayrette göstermek gerekiyor. Onun için özellikle bu sene sınava girecek gençlere başarılar diliyorum." diye seslendi.

Gençlerin başarılı olması için kendilerinin gerekli gayret ve çabayı gösterdiğini anlatan Arslan, bundan kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini vurguladı.

Öğrencilerin tatilini iyi değerlendirmelerini de isteyen Arslan, tatilde kitap okumanın aksatılmaması gerektiğini söyledi.

Arslan, ayrıca dönem boyunca öğrencilere emek veren öğretmenlere de teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.