Ardahan

Ardahanlı iş adamları, memleketlerindeki imkanları tanıdı

14:32 16 Eylül 2018
Ardahanlı iş adamları, memleketlerindeki imkanları tanıdı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, İstanbul'da yaşayan bir grup Ardahanlı iş adamını memleketlerinde ağırlayarak, kentteki yatırım imkanlarını anlattıklarını bildirdi.

Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'da iş hayatına devam eden, fakat Ardahan'da yapılacak yatırımlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen iş adamlarını Ardahan'da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Misafir iş adamlarına Ardahan'a yapılacak yatırımlar konusunda gerekli bilgilerin verildiğini dile getiren Demirci, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimiz ilimizde yatırım koşullarını öğrenmeye ve baba ocağını görmeye geldiler. Biz de iki gün boyunca kendilerine ev sahipliği yaptık. Oda olarak Ardahan'ın geleceği açısından bunu önemsiyoruz. Bu arkadaşlara yatırım koşullarını, destek ve hibeleri, SERKA, KOSGEB ve TKDK'nın yöneticilerince yani birinci ağızdan anlatıldı."

Demirci, ziyaret sonunda olumlu bir hava gördüğünü ifade ederek, konuşulanların uygulamaya geçileceği konusunda ümitli olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.