Ardahan

Babanın en acı günü! Tabuta yastık yorgan koydu

14:37 13 Ekim 2018 5 Yorum Var
Babanın en acı günü! Tabuta yastık yorgan koydu

Ardahan'da, eğitim gördüğü okulun pansiyonunda üzerine elbise dolabı düşmesiyle hayatını kaybeden 10 yaşındaki öğrenci Zerin Koç'un cenazesi defnedildi. Yastığı ve yorganı, ailesince defin öncesi bir süre tabutun içine konulup sonradan geri alınan Zerin Koç'un annesi Özlem Koç ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Ardahan 'da Kazım Karabekir Yatılı Bölge Okulunun pansiyonunda arkadaşları ile oynarken üzerine elbise dolabı düşen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 5. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Zerin Koç'un Trabzon Adli Tıp Kurumundaki otopsisi tamamlandı.

Küçük Zerin'in, yakınlarınca alınan cenazesi, toprağa verilmek üzere cenaze nakil aracı ile Ardahan kent merkezine bağlı Samanbeyli köyüne getirildi.

Köydeki baba evinde ailesinden helallik alınması sonrası Ardahan Müftüsü Remzi Pehlivan cenaze namazı kıldırdı ve küçük Zerin'in naaşı, köyün mezarlığına defnedildi.

Yastığı ve yorganı, ailesince defin öncesi bir süre tabutun içine konulup sonradan geri alınan Zerin Koç'un annesi Özlem Koç ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Törene, Zerin Koç'un babası Halil Koç ve yakınlarının yanı sıra Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, çeşitli kurumların temsilcileri ile çok sayıda yurttaş katıldı.

Kazımkarabekir Yatılı Bölge Ortaokulunun yatılı kısmında kalan 5. sınıf öğrencisi Zerin Koç, arkadaşları ile oyun oynarken üzerine elbise ve kitap koymak için kullanılan dolap düşmüş, yaralanan küçük kız kaldırıldığı Ardahan Devlet Hastanesi'nde kurtarılamamıştı.

Olaya ilişkin adli soruşturmanın yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığınca olayla ilgili ihmalin araştırılması için inceleme ve adli soruşturma başlatılmıştı.

Konuyla ilgili idari soruşturma çerçevesinde, ortaokulun müdürü Tahir Koçak açığa alınmıştı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar ne kadar basit olaylardan ölüyor dolap devrilmesi kapı devrilmesi kamu güvenliği diye bir şey yok mu hepsinin çözümü varken neden yapılmıyor.
    Cevapla
  • Fikri 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu lanet demir dolapları tabanlarından ya da arkalarından kaç nesil öldükten sonra sabitlenecek. Lanet demir dolaplar
    Cevapla
  • hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin. Acı adı üstünde acıdır ama bunu karşılamada aşırı gitmemek lazım. tabuta yatak doğru değildir. her şeyi haddinde hududunda tutmak lazım. Allah daha büyük acıyla unutturmasın.
    Cevapla
  • bir baba 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah göstermesin ne kadar zor bir acı
    Cevapla
  • Vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Olay müdüre patladı...Ya şube müdürleri ve diger yetkililer onlara ceza yok mu?
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.