Ardahan

Hayvan hırsızlığı çağrısı! Bu sese kulak verin

09:20 09 Eylül 2020 1 Yorum Var
Hayvan hırsızlığı çağrısı! Bu sese kulak verin

Ardahan Yardım Seven Kadınlar Platformu Üyeleri Nevilay Yılmaz ve Nihal Mert, Ardahan genelinde yaşanan hayvan hırsızlığına dikkat çekerek yetkililere çağrıda bulundular.

İnsanların alın terini gasp eden gözü dönmüşlerin Ardahan’ı batıda kötü göstermesine neden olduğunu, bir daha hayvan hırsızlıklarının yaşanmaması isteyen Yılmaz ve Mert,  konu hakkında yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

“Sevgili Hemşerilerim, son zamanlarda Ardahan ve Köylerinde yaşanan hayvan hırsızlığını duyuyoruz, okuyoruz. Ardahan 'da yapılan bu hırsızlıklar utanç verici. Memleketimizde bu şekilde ki hırsızlıklar bizi derinden üzmüştür. Bu konudaki üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Hayvanları çalınan hemşerilerimize yazık ve günah, çünkü tüm emekleri gidiyor. Bu hayvanları çalanlar bir bakıma emek hırsızları, hazıra konucular. Etrafınızda böyle insanlar var ise Lütfen jandarmaya bildirin. ( Isminizi vermeden de arayabilirsiniz, isminiz gizli tutulur ) Bildirmezseniz bugün başkasının hayvanını çalan yarın senin hayvanını çalar. Lütfen bu emek hırsızlarına ortak olmayın. El ele verilirse destek olunursa bu hırsızlık son bulur. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin sizlerde elinizi taşın altına koyun. Umarız ki bir daha bu tür hırsızlık olayları yaşanmaz. Lütfen yetkililer bu çağrımızı ve çığlığımızı dikkate alsınlar.”
 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Kızıldereli 3 yıl önce Şikayet Et
    Burunlarından fitil fitil gelsin.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.