Artvin

Artvin'de okullara spor malzemesi yardımı yapıldı

16:50 01 Mart 2016
Artvin'de okullara spor malzemesi yardımı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Artvin Valiliğinin katkılarıyla il genelindeki okullarda kullanılmak üzere temin edilen bin 200 spor malzemesi, törenle dağıtıldı.

Artvin Spor Salonundaki dağıtım törenine, Vali Kemal Cirit, İl Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, İlçe Milli Eğitim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Tören, Merkez Atatürk Ortaokulu ile Merkez Gazi Ortaokulu arasında oynanan basketbol maçıyla başladı.

Milli Eğitim Müdürü Kahveci, yaptığı konuşmada, il genelinde tüm branşlarda 4 bin 335 lisanslı öğrenci bulunduğunu belirterek, "Bu öğrencilerimiz çeşitli spor branşlarında bölgede ve Türkiye genelinde önemli dereceler elde etmektedir. Öğrencilerimiz spor faaliyetlerinde hem öğrenim gördükleri okulların spor alanları ve imkanlarından hem de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü Kapalı Spor Salonu, Atabarı Kayak Merkezi, yüzme havuzu, şehir stadyumu imkanlarından faydalanmaktadır. Yine Artvin Belediyemiz tarafından öğrencilerimizin oyun alanları olan okul bahçelerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar başlamıştır" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.