Artvin

Artvin'in kurtuluşunun 96. yıl dönümü

16:40 06 Mart 2017
Artvin'in kurtuluşunun 96. yıl dönümü

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 7 Mart coşkusunun bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde kutlanmaya devam edeceğini bildirdi.

Kocatepe, yaptığı yazılı açıklamada, yarın Artvin'in kurtuluşunun 96. yıl dönümünün kutlanacağını belirterek, Artvin Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler organize ettiklerini belirtti.

Mehteran takımı eşliğinde Türk bayraklı kortej yürüyüşü yapılarak 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda çeşitli etkinlikler gerçekleştirileceğini ifade eden Kocatepe, şunları kaydetti:

"Artvin'in vatan topraklarına kazanılmasının 96. yıl dönümünde binlerce Artvinli ile ellerimizde Türk bayraklarıyla Artvin sokaklarında yürüyerek tıpkı 96 yıl önceki heyecanı yaşayacağız. Milli birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Artvin'imizde böylesi güzel bir kutlama bizlere biraz da olsa nefes aldıracak. Artvin tarihin derinliklerinden bu yana vatanını milletini seven insanları yetiştirmiş bir toprak, yine aynı durumdayız. İlk günkü aşkla, heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Hiç bir fitne bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Etkinliklerimiz kapsamında birbirinden değerli sanatçılarımız, Artvin'in çocukları sahne alacak. Güzel bir kutlama olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizi 7 Mart günü saat 17.00'de ellerinde Türk bayraklarıyla Belediyemizin önüne davet ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.