Artvin

Artvin'de KÖYDES projesi tahsisat komisyonu toplantısı

17:51 21 Mart 2017
Artvin'de KÖYDES projesi tahsisat komisyonu toplantısı

Artvin'de KÖYDES projesi tahsisat komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Doğanay Başkanlığında, Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Önder Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu, Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dursun Okur, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Cavunt, İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç, Kaymakamlar, Özel İdaresi Genel Sekreterliği birim müdürleri ve teknik personel katıldı.

Doğanay, burada yaptığı konuşmada, kırsal altyapı yatırım ve hizmet ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik 2005 yılında uygulamaya alınan KÖYDES projesi kapsamında, 2005-2016 döneminde Artvin'e tahsis edilen 225 milyon 308 bin liralık ödenekle köy yolları, içme suyu ve diğer altyapı hizmetleri olmak üzere toplam 2 bin 437 projenin uygulamaya alınarak başarıyla tamamlandığını söyledi.

KÖYDES projesinin köylere hayat verdiğini ve köylülerin yaşam standartlarını yükselttiğini ifade eden Doğanay, "İl Özel İdaresi ve KÖYDES projesi kapsamında köylerimizin ihtiyacı olan hizmetlerin ifasına yönelik çalışmalara etkin ve verimli şekilde 2017 yılında da devam edeceğiz." dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İşletme ve İştirakler Şube Müdürü Reşat Kamiloğlu ise slayt sunumu eşliğinde bugüne kadar kente gönderilen ödenekler kapsamında gerçekleştirilen projeler ve devam eden yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, kaymakamlar, ilçelerinin genel sorunları hakkında Vali Doğanay'a bilgi sundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.