Artvin

Artvin Belediyesine iş makinesi hibe edildi

15:06 21 Mayıs 2017
Artvin Belediyesine iş makinesi hibe edildi

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Türkiye Belediyeler Birliğinden belediyeye ekskavatör, kamyon ve itfaiye aracı hibe edildiğini söyledi.

Kocatepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katıldığını ve meclis kararıyla Artvin Belediyesine hibe edilen ekskavatör, itfaiye aracı ve kamyonun anahtarlarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan aldığını belirtti.

Artvin halkına verdikleri hizmet sözünü her anlamda yerine getirmeye devam ettiklerini vurgulayan Kocatepe, şunları kaydetti:

"Artvin'e hiçbir konuda desteklerini esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'a tüm Artvin halkı adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Artvin'de iş makinelerine çok ihtiyaç duyuluyor. Ekskavatör, itfaiye aracı ve kamyon hepsi birbirinden önemli araçlar. 21 milyon lira bütçesi olan belediye bütçemizle bunları almaya kalksan bu çok ciddi meblağlar tutuyor. Bir şekilde hem bütçemizi zora sokmadan hem de şehrin temel ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımızda her daim İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteklerini yanımızda görüyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.