Artvin

Artvin Valisi Doğanay, çocuklar için kurban kestirdi

11:32 01 Eylül 2017
Artvin Valisi Doğanay, çocuklar için kurban kestirdi

Artvin Valisi Ömer Doğanay, çocuk evlerinde kalan çocuklar için kurban kestirdi.

Kurban kesim alanına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şentürk Ağırbaş ile gelen Vali Doğanay, burada çocuklarla bir süre sohbet etti, ardından da 4 küçükbaş kurban edildi.

Kesilen kurbanlıkların etleri, il merkezindeki 3'ü kız, 3'ü de erkek olmak üzere toplam 6 çocuk evindeki 37 çocuğa ikram edilecek.

Doğanay, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında insanların birbirleri ile kaynaştığı, başta sevgi ve saygı olmak üzere, milletin kültüründe ve tarihi derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin bir bütün halinde milletçe paylaşıldığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

"Bu günlerde, birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız." diyen Doğanay, şunları kaydetti:

"Özellikle bu bayram milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden hain terör örgütlerine karşı birlik ve beraberliğimizi en üst düzeye çıkarmanın önemi daha fazladır. Birçok konuda bölgesine önder ve örnek olan Artvinli hemşehrililerimin, bu bayramda da fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı yalnız bırakmayacaklarına yürekten inanıyorum. Çünkü onlara, bu hayatta yalnız olmadıklarını hissettirmek, anne, baba ya da çocuk sevgisini tekrar ve bayram sıcaklığında yaşatmak, hepimiz için bir insanlık görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.