Artvin

Yeşilay Haftası

16:53 06 Mart 2018
Yeşilay Haftası

Yeşilay Artvin Şube Başkanı Tuncer Başer, Artvin Valisi Ömer Doğanay'ı makamında ziyaret etti.

Vali Doğanay, "Yeşilay Haftası" ve Yeşilay'ın 98. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette, Başer'den kentte ve ülkede dernek olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Doğanay, Valilik olarak yapacakları çalışmalarda kendilerine ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Başer ise Yeşilay'ın bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok çalışmaya imza attığını ifade etti.

Hafta dolayısıyla Artvin'de halkın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini artırmak için çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiklerini de dile getiren Başer, şunları kaydetti:

"Yeşilay 98 yıldır bağımlılıklarla mücadele ediyor, toplumu ayırt etmeden önleyici, koruyucu hizmetlerini her yere ve herkese ulaştırmaya çalışıyor. Bizler de ilimizde okullar başta olmak üzere halk eğitim merkezleri, gençlik ve kültür merkezlerinde yerel yönetimlerin desteğiyle önleme, bilgilendirme çalışmalarını yapıyoruz, etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yıl da 'Yeşilaycı olmak için, bağımlılıklardan uzak durmak için, sağlıklı yaşamak için bir nedenim var.' diyerek kutlayacağımız haftada, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.