Artvin

Artvin’de akılalmaz olay! Önce öldürdü sonra hastaneye götürdü ardından teslim oldu

15:29 11 Ağustos 2021 6 Yorum Var
Artvin’de akılalmaz olay! Önce öldürdü sonra hastaneye götürdü ardından teslim oldu

Artvin’in Yusufeli ilçesinde yol ve viyadük işi yapan şirkette çalışan şahıs bıçaklayarak öldürdüğü iş arkadaşını hastaneye götürdükten sonra polise teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, Yusufeli ilçesinde yol ve viyadük işi yapan bir şirkete çalışan iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada C.G. iş arkadaşı Mustafa Erdoğan’ı bıçakladı. Zanlı C.G bıçakladığı arkadaşını aracına koyarak hastaneye götürdü, daha sonrada polise teslim oldu. Durumu ağır olan Mustafa Erdoğan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • caner 2 yıl önce Şikayet Et
    vah vah vah yazık işçi kardeşlerim neyi bölüşemediniz uzay bilgi teknoloji çağında hiçmi okumadınız biriniz mezara biriniz ömür boyu hapisde değermiydi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vicdan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar birbirlerine azami ölçüde saygılı olmak zorunda..Ayılık ve magandalık yapmayacaksın.Hakaret ve aşşağılama yapmadan diyaloğunu sürdüreceksin.Özellikle trafikkte çok daha dikkatli saygılı olacaksın..Başkalarının hak ve hukuna riayet edeceksin.Eğer böyle yapılmazsa birisi de çıkar vurur..Ne oldu şimdi ikisinin de aileleri ile birlikte hayatları kaydı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce bıçakla sonrada insani davranarak pişman olmuş algısı oluşturmaktır amacı,hakimde cazada indirim yapacak güya yerse.
    Cevapla
  • thunder 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar lutfen yorum yaparken sorgularken biraz daha hassas olalim olay esnasinda orada degildik bir anlik ofkeden dogan faciayi bir gorelim ve ders alalim gunluk cikan haberlerde gordugumuz olaylar bir bakin allah askina hangisinin hakli sebebi var kimse kimsenin hakkina riayet etmiyor herkez ben hakliyim diyor ve sonucu gordugunuz gibi ALLAH sonumuzu hayreylesin
    Cevapla
  • Biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bir anlık öfkeden hepimizi muhafa etsin. Büyük konuşmamak lazım, Allah a havale etmek lazım. Bir anlık şeytana uyma insanın dünyasını da ahiretini de bitirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.