Artvin

Evinin önünde dehşeti yaşadı: Bacaklarımdan tutan ayı yere düşürdü

13:39 02 Ekim 2021 3 Yorum Var
Evinin önünde dehşeti yaşadı: Bacaklarımdan tutan ayı yere düşürdü

Artvin’de 59 yaşındaki Ahmet Aral evinin önünde ayı saldırısına uğradı. O anları anlatan Aral, “Bacaklarımdan tutan ayı beni yere düşürdü” dedi.

Olay dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Balıklı köyünde meydana geldi. Alışverişten dönen Ahmet Aral, elindeki poşetlerle evinin önün geldiği sırada aniden yakındaki samanlığın arkasından çıkan ayının saldırısına uğradı. Tekme atarak ayıdan kurtulmaya çalışan Aral, bağırarak yardım istedi. Ayı ile mücadele eden Aral’ın yardımına evden eşi koştu. Eşinin de bağırmasıyla ayı, kaçarak uzaklaştı. Saldırıda bacakları ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ahmet Aral, aile fertlerince Şavşat Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan Aral’ın bacağına dikiş atılırken, diğer yaralarına da müdahalede bulunuldu.

“TEKME ATIP, BAĞIRMAYA BAŞLADIM”

Hastanede tedavisi süren Aral, korku dolu anları anlattı. Ahmet Aral, “Elimde kumanya poşetleri ile evime gidiyordum. Tam evimin önüne geldiğimde bir anda samanlığın arkasından üstüme yürüdü, saldırıya uğradım. Bacaklarımdan tutan ayı beni yere düşürdü. Tekme atıp, bağırmaya başladım. Evden çıkan eşimin de bağırmasıyla ayı beni bırakıp kaçtı. Bayılmışım. Hastaneye götürdüler, sağ olsun herkes çok ilgilendi. Kaymakam Bey aradı. O ve sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bacağıma dikişler atıldı. Sağlık durumum iyi. Çok korktum, hala o anı yaşıyorum” dedi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • işte 2 yıl önce Şikayet Et
    devletimizin insandan üstün tuttuğu ayılar böyledir. bir insana yapacağınız en kötü beddualardan biri ayının eline düşmesi olur. ayı bir aslan gibi once boğup sonra yemez avını. önce bacaklarından yaralar kaçamaz hale getirir ve canlı canlı bağırta bağırta yer. tamam katliam yapalım demiyorum ama eve kadar gelen ayı da vurulmalı yani. eşi gelmeseydi bu arkadaşın başına da aynı şey gelecekti. ayrıca insan yemeye alışan ayı insan avcısı olur. çünkü insan en kolay avdır aslında. gücü az, yavaş, dişi pençesi yok ve korkak. elinde slah olmayınca vahşi hayvanlara karşı insanın durumu bu.
    Cevapla
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayıları niye öldüreceğiz biz yaratmadıkki allah yarattı önlem alınır sonra iki ayaklı insan denen canavar azılı suç işlediğinde bunları ayılara teslim etmek gerekir ki toplum huzur bulsun
    İlk beğenen sen ol
  • yirmibes 2 yıl önce Şikayet Et
    artvinli gibi konusmiyir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Osman Bube 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin,
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.