Aydın

Genel seçime doğru

15:42 17 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mehmet Erdem, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsil edilen su faturalarının tek bir kuruşunun Ankara'ya gönderilmediğini söyledi.

Erdem, seçim çalışmaları kapsamında, Germencik ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Su ücretlerinin faturalara çok yüksek yansıdığını aktaran vatandaşlara seslenen Erdem, Aydın’ın her noktasında su faturası isyanı ile karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

Vatandaşların su faturaları ile kandırıldığını, "paranın Ankara"ya gönderildiği şeklinde açıklamalar yapıldığını kaydeden Erdem,  "Eğer bu faturalardan bir kuruş Ankara’ya gidiyorsa ben MKYK Üyeliğinden ve seçileceğim milletvekilliğinden istifa edeceğim. Herkes biliyor ki tahsil edilen su faturalarının tek bir kuruşu Ankara'da bir bakanlığa gitmiyor. Gittiğini ispatlasınlar  Siz bunu ispatlayın ben istifa etmeye hazırım, ama siz istifa etmeye hazırmısınız ? hodri meydan"  dedi.

Öte yandan  AK Parti Aydın Milletvekilleri adayları Didim'de sivil toplum temsilcileri ile muhtarla bir araya geldi.

İlçede bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen,  "Her şeye rağmen milletimiz sandığın başına gidiyor, oyunu kullanabiliyor ve rahat bir şekilde seçim neticeleri üzerinde görüşmeler yapılabiliyor, hükümeti kurma çalışmaları yapılabiliyor" diye konuştu.

7 Haziran'dan sonraki tabloyu seçim sistemine bağladıklarını anlatan Özmen, "Seçim sisteminin azizliğine uğradık. 18 milyon oy almamıza rağmen, en yakın rakibimize fark atmamıza rağmen mecliste tek başına hükümet kuracak çoğunluğu elde edemedik" ifadesini kullandı.

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, Aydın için çok büyük hayalleri olduğunu, bu hayallerin gerçekleşmesi için destek beklediklerini söyledi.

Adaylardan Abdurrahman Öz de AK Parti iktidarında Aydın'na bir çok yatırım yapıldığını, bu yatırımların 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonrasında katlanarak süreceğini kaydetti.

Toplantıda Didim'deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri söz alarak, Didim'deki devlet hastanesi, duble yol, üniversite ve emlak sektörüne yönelik problem ile istekleri aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.