Aydın

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Özdemir:

16:49 19 Ekim 2015
Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Özdemir:

"Oyuncularımın kaybetmeme isteği olumlu bir gelişme"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Bucaspor'la 1-1 berabere kalan Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Göksel Özdemir, "Oyuncularımın kaybetmeme isteği olumlu bir gelişme" dedi.

 Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, berabere kaldıkları için üzgün olduklarını ancak tek tesellilerinin son dakikada attıkları golle en azından bir puan almaları olduğunu söyledi.

Maçta sakatlıklar nedeniyle erken ve zorunlu oyuncu değişikliklerine gittiklerini kaydeden Özdemir, şöyle konuştu:

"Takım olarak istedikleri oyunu sahaya yansıtamadık. Futbol öyle bir şey ki bazen kötü gününde kazanırsın bazen de iyi gününde kaybedersin. Genel olarak takımca performans anlamında iyi bir günde değildik. Buna rağmen pozisyon ürettik. Oyuncularımın kaybetmeme isteği olumlu bir gelişme ve bu futbolu daha da güzelleştirip hatalarımızı görerek olumlu bir havayı yakalamaya çalışacağız."

Özdemir, Bucaspor'un genç oyuncuları ile dirençli bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, "Karşımızda dirençli ve kazanmak isteyen bir takım vardı. Ama tabii ki bizim direncimizden de yararlanan bir takım vardı. Biz de maçı çevirebilecek anlar yakaladık. Bu maçı unuttuk ve kaybettiğimiz iki puanı önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz" dedi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.