Aydın

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Doğantez:

12:24 18 Aralık 2015
Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Doğantez:

"Aydınspor 1923'ün başarısını engellemek isteyenler var"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımların dan Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Tolga Doğantez, takımın başarısını engellemeye çalışan kişilerin olduğunu öne sürdü.

 Doğantez, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 maçta alınan 5 galibiyetle küme düşme potasından çıkıp play-off sıralamasına yaklaşan bir takım yaratıklarını söyledi.

Elde edilen başarıların bazı kesimlerini rahatsız ettiğini iddia eden Doğantez, şunları söyledi:

"İnşallah, iyi duygular bozulmaz, kötü niyetli kişiler bu şekilde kendilerini deşifre eder. Aydınspor 1923'ün resmi hocası değilim. Kağıt üzerinde bir bağlayıcılığım yok. Yönetimle üç maçlık bir süre tanıdık birbirimize. Bunu oyuncularımızla da paylaştım. Aydınspor 1923'ün geleceğini sağlam temellere oturtmamız için resmi olarak sözleşme imzalamamız gerekiyor. Sahaya çıktığımda maçtan başka hiçbir şeyi düşünmem. Devre arasında kalan son maçımıza yine aynı şekilde çıkacağım.

Ben de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübün bir çalışanı olarak Aydınspor'un menfaatleri için uğraşırım. Devre arasında yapılacak transferlerde ben de futbolcular ve yönetime kefil olabileyim. Eğer sezon sonunda bir şampiyonluk isteniyorsa hiçbir şeyin havada kalmaması gerekiyor. Ama görüyorumki  Aydınspor 1923'ün başarısını engellemek isteyenler var. Yönetim de bu kişilerin farkında. Bu kişiler temizlenene kadar çetin geçecek savaşı inşallah ufak sıyrıklarla atlatırız." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.