Aydın

- Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özcan:

14:13 12 Ocak 2016
- Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özcan:

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Selma Özcan, sağlık hizmetlerinin vatandaşa kusursuz sunulması için çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüklerini söyledi.

Özcan, düzenlediği basın toplantısında, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve kalitesinin artırılması yönünde önemli adımlar attıklarını, sağlık hizmetlerinin vatandaşa kusursuz sunulması için çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüklerini belirtti.

Palyatif bakım merkezlerini önemsediklerini, ev konforundaki odalarda bakım yapıldığını kaydeden Özcan, Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'ne ek Söke Fehime Faik Kocagöz ve Nazilli Devlet Hastanesi'nde aynı birimin açıldığını bildirdi.

Söke ve Nazilli'de "uyku laboratuvarının" da hizmete açıldığını ifade eden Özcan, şöyle konuştu:

"Son derece teknolojik ve modern yapısıyla sağlık turizminde de değerlendirmeyi düşündüğümüz Söke Ağız ve Diş Sağlığı merkezine GEKA tarafından hibe desteği alan proje kapsamında Caddam adlı cihazın kurumu planlanmaktadır. Ülkemizde sadece büyük merkezlerde ve az sayıda bulunan cihaz, dijital ölçümlerle çok kısa sürelerde diş tedavileri tamamlanmasına olanak sağlıyor. Ayrıca Aydın'da ilk olacak Tüp Bebek Merkezi çalışmalarına da başlamıştır."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.