Aydın

Maçın ardından

14:45 13 Ocak 2016
Maçın ardından

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilen Aydınspor 1923'ün teknik sorumlusu Cemil Akkoyun, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını bildirdi.

Akkoyun, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, 1-0 öne geçtikleri müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldıklarını söyledi.

"Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" diyen Akkoyun, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda 2 gol pozisyonunu değerlendiremedik. Futbolda atamadığınızda tersi oluyor. Buradan 1 veya 3 puan almak isterdik ama olmadı. Bundan sonraki lig ve kupa maçlarımıza bakacağız."


- Çaykur Rizespor cephesi


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise Türkiye'de futbol denilince sadece Süper Lig'i düşünmemek gerektiğini söyledi. Aydınspor 1923'ün iyi bir ekip olduğunu ve 1-0 öne geçtiğini kaydeden Karaman, şunları kaydetti:

"Oyun içindeki hamlelerimiz daha güçlü olduğu için müsabakadan galip geldik. Müsabaka içinde bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince rakibimizin direnci arttı. Böyle bir takım var Aydın'da ancak saha şartları, soyunma odaları, basın toplantısı odasının hali ortada. Esas önemli olan alt ligler. Bu çocuklar daha iyi şartlarda mücadele etmeli. Maçın başında yağmur vardı, top toplayıcı çocuklar reklam panolarının altında soyundular. Bunlara bir soyunma odası veremezmiyiz."

Karaman, bu durumun tüm Türkiye'nin sorunu olduğunu belirterek, "Spor Bakanlığımızın bütün illerde ekip kurması lazım. 3. Lig'e kadar tüm statların UEFA kriterlerine göre olması gerekir" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.