Aydın

Aydınspor, Süper Amatör Kümeye yükseldi

13:34 18 Ocak 2016
Aydınspor, Süper Amatör Kümeye yükseldi

1990-1991 sezonunda İstanbul’da Fenerbahçe’yi 6-1 yenerek Fenerbahçe'yi sahasında en farklı skorla yenen Türk takımı unvanını elinden bulunduran Aydınspor, Süper Amatör Kümeye yükseldi.

Süper Lig'de 26 Ağustos 1990'da Fenerbahçe'yi sahasında 6-1 yenerek adını Türk futbol tarihine yazdıran Aydınspor, 2. amatör kümeye kadar geriledikten sonra tekrar Süper Amatör Lig'e çıktı.

İkinci amatör kümede geçen sezon şampiyon olduktan sonra dün Kuyuluspor'u 4-0'lık skorla geçen Aydınspor, Amatör Süper Lige yükseldi.

Aydınspor Kulübü Başkan Aydın Çepni, yaptığı açıklamada, bu şampiyonlukların devamının geleceğini söyledi. Sezonu 35 puanla şampiyon olarak tamamladıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Çepni, şöyle konuştu:

"Biz zamanların efsanesi dönüyor. Hedefimiz bir gün yine Fenerbahçe ile karşılaşmak. Tüm olumsuz şartlara rağmen bu senede şampiyonluk ipini göğüsledik. Tarihi başarılarla dolu olan Aydınspor'un yeri burası değil. Bu takıma destek verildiği takdirde eski günlerimize tekrar geri dönebiliriz. Kentin değeri olan Aydınspor'a herkese destek vermeye davet ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.