Aydın

Diyarbakır'daki terör saldırısı

10:34 20 Şubat 2016
Diyarbakır'daki terör saldırısı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Diyarbakır-Bingöl Karayolunda teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan asker Oğuz Arslan'ın Söke'deki ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

GATA'ya sevk edilerek tedavi altına alınan askerin babası Dündar Arslan'ın Ankara'ya gittiği, anne Hayriye Dündar'ın ise yeni kalp ameliyatı olduğu için Bağarası'ndaki evlerinde kaldığı öğrenildi.

Milletvekili Mehmet Erdem, yaralı askerin annesi Hayriye Dündar'ı ziyaretinden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, aile bireylerinin kararlı ve vakur bir duruş sergilediğini belirtti.

Milletin metanetli duruşu karşısında saygıyla eğildiğini söyleyen Erdem, "Böyle büyük bir milletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Milletimiz tarihte gösterdiği büyüklüğü yine bu dönemde de gösteriyor" dedi.

Oğuz Arslan'ın karnından ve başından yaralandıktan sonra ameliyat edildiğini ve yoğun bakımda tutulduğunu da kaydeden Mehmet Erdem, "Sağlık durumu Allah'a şükür iyiye gidiyor. Şehit olan kahraman asker ve polislerimize rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyorum" dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.