Aydın

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer:

13:38 22 Mart 2016
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer:

Spor Toto 2. Lig beyaz grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, son haftalarda iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, "Her maçta istediğimiz oyun disiplinini sahaya yansıtabilirsek üst sıralara tırmanabiliriz" dedi.

Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off iddialarını sürdürebilmek için galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Yarın Pendikspor ile oynayacağın maçın hazırlıklarını tamamladıklarını ve maç saatini beklemeye başladıklarını anlatan Biçer, şunları kaydetti:

"Sahamızda oynayacağımız Pendikspor maçını da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek ve play-off potasına bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Oyuncularımızın moralleri oldukça üst düzeyde. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Anadolu Üsküdarspor maçının ardından ara vermeden çalışmalarımızı tamamladık. Oyuncularımız kendi tesislerimizde girdiğimiz kampta maç saatini bekliyorlar. Takım olarak yakaladığımız bir ivme var. Her maçta istediğimiz oyun disiplinini sahaya yansıtabilirsek üst sıralara tırmanabiliriz. Hedefimiz daima kazanmak."

Biçer, yaptıkları hatalardan ders aldıklarını takımının şu anda ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.