Aydın

Çine Madranspor Teknik Direktörü Turhan:

21:27 07 Nisan 2016
Çine Madranspor Teknik Direktörü Turhan:

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Çine Madranspor'un teknik direktörü Armağan Turhan, dün Dersimspor ile yaptıkları maç sonrasında çıkan olayların hakemden kaynaklandığını öne sürdü.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalma yolunda mücadele ettikleri takımlardan birisinin de Manavgatspor olduğunu hatırlattı.

Dersimspor maçını Antalya bölgesinden bir hakemin yönettiğini ifade eden Turhan, "Bu maça Antalya bölgesi hakemi verilmemeliydi. Antalya bölgesi hakemi yönetirse olacağı bu. Çok gol pozisyonuna girdik. Hakemi de yenmek istedik ama yapamadık. Hakem iki net penaltımıza düdük çalmadı. Birine çalsa her şey çok farklı olacaktı ama o buna mani oldu. Hakem tüm umutlarımıza neşter vurdu. Yine de kağıt üzerinde hala şansımız var. Son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Çine Yüksel Yalova Stadı'nda Dersimspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlanan müsabakanın ardından Çine Madransporlu futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar, hakem Şevket Şimşek'e tepki göstermiş, polis ekipleri kalabalığı biber gazıyla dağıtmış, olayda 2 taraftar yaralanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.