Aydın

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem, yaralı askeri ziyaret etti

12:35 16 Nisan 2016
AK Parti Aydın Milletvekili Erdem, yaralı askeri ziyaret etti

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Diyarbakır'ın Hani ilçesindeki terör saldırısında yaralanan Komando Asteğmen Harun Özyörük'ü evinde ziyaret etti.

Özyörük’e geçmiş olsun dileğinde bulunan Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kahraman askerin geçtiğimiz günlerde PKK'lı teröristlerin alçakça yaptıkları hain saldırıda yaralandığını anımsattı.

Özyörük'ün ilk tedavisinin Diyarbakır Üniversite Hastanesinde yapıldığına işaret eden Erdem, şunları söyledi:

"Bundan sonrada tedavisi İzmir GATA'da devam edecek. Sırtında ve yan taraflarında yanıklar oluşmuş, çok şükür az yanık ufak yaralarla olayı atlatmış şimdi Aydın'da kendi evinde Allah'a şükür moralinin yerinde olduğunu gördüm. Çok şükür sağlık durumu iyiye gidiyor. Kendisine 'durumu nasıl görüyorsun' diye sordum. Bana şunu söyledi: 'Allahın izniyle biz bu işi bitireceğiz. Bu ülke hepimizin terörden temizleyeceğiz bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.' Ben de ülkem ve kendi adıma mücadelede göstermiş oldukları cesur davranışlarından dolayı teşekkür ederek ona ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundum. Allah tüm askerlerimize ve polislerimize güç, kuvvet versin. Şehit olanlara başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum."

- AK Partili Öz, Nazilli’yi ziyaret etti

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin eşlik ettiği Öz, Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin keşkek hayrının ardından Uzun Çarşı’da esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Öz, Ankara'daki yoğun mesaiden fırsat buldukça ilçeleri ziyaret ettiğini söyledi.

Uzun Çarşı'nın Nazilli'nin ekonomik can damarı olduğunu ifade eden Öz, "Burada esnaf arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Baharın ve yazın güzelliğini Nazilli’de yaşıyoruz. İnşallah Allah’ımız Aydın’ımız için, Nazilli’miz için güzellikler nasip eder. 3 milletvekili arkadaşımız ile uyum içerisinde Aydın için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.