Aydın

Nazilli Belediyespor'da gözler kongrede

16:47 07 Mayıs 2016
Nazilli Belediyespor'da gözler kongrede

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da, dikkatler 17 Mayıs'ta yapılacak kongreye çevrildi.

İddialı başlanan sezonu 48 puanla 8. sırada tamamlayan Nazilli Belediyespor'da, Olağanüstü Genel Kurul kararı alınması ve Kulüp Başkanı Nurettin Özkat'ın aday olmayacağını açıklaması üzerine, 17 Mayıs'ta yeni yönetim kurulunu belirleme yönünde çalışmalar sürüyor.

Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Cüneyt Biçer, 11 maçlık görev süresine ilişkin saptamaları ve geleceğe ilişkin planlama raporlarını görevdeki yönetime sunduğu, raporun değerlendirmesinin yeni göreve gelecek yönetime bırakıldığı öğrenildi.

- "Genç oyuncularımızı önemli kazanım olarak görüyoruz"

Öte yandan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, tamamlanan sezona ilişkin AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, göreve gelmesinin ardından takımın moralini yükseltmeye ve genç oyunculara şans vermeye gayret ettiğini, 11 maçlık maratonda iyi bir performans sergilediklerine inandığını söyledi.

Alınan sonuçların kulübün prestiji için önem taşıdığını bildiklerini ve her maça bu bakış açısıyla yaklaştıklarını kaydeden Biçer, "Elde ettiğimiz başarıda en büyük pay, gösterdiği performans ve istekleriyle futbolcularımızın. Bu süreci yaşarken, takımızın iskelet kadrosunu da oluşturmaya çalıştık. Genç oyuncularımız Uğur, Serkan, Mert, Doğancan ve Ömer’i kadroya entegre ettik. Genç oyuncularımızı önemli kazanım olarak görüyoruz. Artık önümüzdeki sezonun yapılanmasını düşünüyoruz." dedi.

Yapılacak kongre sonrası, yeni yönetimle yeni sezonu verimli ve başarılı şekilde geçirmek adına görüşmeler yapacaklarını, kulüp çıkarları yönüyle çalışmalara erken başlayacaklarını aktaran Biçer, "İç transferimizde raporumuz doğrultusunda görüşmeler yapılacak. Kamp dönemi öncesi transferlerimizin tamamlanarak sezona erken başlamak ve ayaklarımız yere basarak ilerlemek istiyoruz. Yol haritamızı belirleyerek Nazilli Belediyespor’u hedeflerine ulaşıracağız." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.