Aydın

Valiler Kararnamesi

16:18 01 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Ayyıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydın’da yaklaşık 3 yıl görev yaptığını ve bundan onur duyduğunu dile getirdi.

Valiler Kararnamesi ile Aydın Valiliğinden İzmir Valiliğine atanan Erol Ayyıldız, “İzmirli hemşehrilerimize en etkin ve en güzel şekilde hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Aydın’ın medeniyetler şehri olduğunu belirten Ayyıldız, “Ayrılırken üzüntü de var ama bir taraftan sevincimiz bir taraftan da Ege coğrafyasının çok merkezi bir şehri, aynı zamanda başbakanımızın da şehri olan İzmir iline vali olarak atanmanın heyecanını yaşıyorum.” diye konuştu.

Görevi süresince vatandaş merkezli çalışma yürüttüğünü söyleyen Ayyıldız, şunları kaydetti:

“Gücümüzden hiçbir şey arkada bırakmadan, tüm gücümüzü kullanarak hizmet etmeye çalıştık. Bu anlamda da Allah’ın rızasından başka hiçbir şeyi gözetmedik. İzmir’de de aynı anlayış ve görevle devam edeceğiz. Bir efeler diyarından başka bir efeler diyarına tayin olmuş olduk.

Aydın'dan ayrıldığıma üzülüyorum ama İzmir olduğu için de seviniyorum. Çünkü birbirine komşu iller, birbirinden ayrılmamış olacaklar. İzmirli hemşerilerimize en etkin ve en güzel şekilde hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.