Aydın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a yönelik silahlı saldırı

00:44 30 Ekim 2016
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a yönelik silahlı saldırı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a yapılan saldırıya ilişkin, "Türkiye'nin birlik ve beraberliğe her zamandan fazla ihtiyacı olduğu dönemde gerçekleşen bu saldırı hepimizi derinden üzmüştür." değerlendirmesinde bulundu.

Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, Tezcan'a yönelik saldırıyı üzüntüyle öğrendiğini, saldırıyı gerçekleştirenleri kınadığını söyledi.

Tezcan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Erdem, şunları kaydetti:

"Öncelikle kendisine, ailesine, sevenlerine ve CHP örgütüne geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Bu saldırıyı yapan kişinin saldırı esnasında içkili olduğu yönünde bilgi aldık. Her ne şekilde olursa olsun, saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Türkiye'nin birlik ve beraberliğe her zamandan fazla ihtiyacı olduğu dönemde gerçekleşen bu saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Türkiye'nin karıştırılmak istendiği bu süreçte siyasiler olarak hepimizin çok daha dikkatli davranmamız gerekiyor.

Bu tip serserice saldırıların yanı sıra ciddi suikastlara karşı da çok daha dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Tüm CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.