Aydın

İl Jandarma Komutanı, muhtarlarla görüştü

14:09 06 Mayıs 2017
İl Jandarma Komutanı, muhtarlarla görüştü

Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, Efeler ilçesindeki muhtarla görüştü.

Jandarmanın sorumluluk sahasında bulunan 56 mahalle muhtarıyla, İl Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda görüşen İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, jandarmanın faaliyetlerini anlattı.

Şen, muhtarların devletin gözü kulağı olduğunu, muhtarların desteğiyle icra edilen faaliyetlerin hedefine daha çabuk ulaşacağını, şüpheli kişi ve araçların kolluk kuvvetlerine bildirilmesinde zamanın önemli olduğunu kaydetti.

Uyuşturucuyla mücadelenin önemine dikkati çeken Şen, "Uyuşturucu tacirleri özellikle geleceğimiz olan gençleri hedef almaktadır. Yasa dışı uyuşturucu madde yetiştiriciliği genellikle kırsal kesimlerde yapılıyor. Bunun önüne geçilmesi için vatandaş ve kolluk kuvvetlerinin iş birliğiyle bu konuda iyi sonuçlar alınabilir. Vatandaşların bilgilendirilmesi konusunda muhtarlarımıza önemli rol düşüyor. Ufak gibi görünen suçların altında organize suç örgütleri olabilir." ifadelerini kullandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırlanan afişlerin mahallelere dağıtılacağını, bu konuda muhtarlardan yardımcı olmalarını isteyen Şen, bütün bu faaliyetlerin vatandaşların huzuru ve mutluluğu için yapıldığını kaydetti.

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Orhan Yurdakul ve Efeler İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bekir Ayçiçek de toplantıya katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.