Aydın

Yenipazar'da Atatürk Kültür Merkezi açıldı

21:25 10 Mayıs 2017
Yenipazar'da Atatürk Kültür Merkezi açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yenipazar ilçesinde Atatürk Yenipazar Kültür Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yenipazar’a Büyükşehir Belediyesi olarak 10 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Başkan Çerçioğlu, Yenipazar ilçesi sınırları içerisinde, Büyük Menderes Nehrinin eski yatak bölgesinde 50 dönüm büyüklüğündeki Aşağıdip Gölünü göçmen kuşların ve doğaseverlerin uğrak yeri haline getireceklerini belirterek, "En kısa sürede tekrar Yenipazar'da sizlerle birlikte bu doğa harikasının açılışını gerçekleştireceğiz. Sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Aydın’ın her noktasında yatırım ve hizmetlerimiz sürüyor." diye konuştu.

Kültür merkezine Atatürk Kültür Merkezi ismini koyduklarına dikkati çeken Çerçioğlu, şöyle konuştu:

"Atatürk, sadece Türk milletinin değil tüm mazlum milletlerin önderi ve ilham kaynağı olmuştur. Ait olduğu ulusun değerlerini inkar eden zihniyete bir cevap olarak, onların bize emanet ettiği bu cennet topraklar üzerinde gerçekleştirdiğimiz Kültür merkezimizin ismini, Atatürk Yenipazar Kültür Merkezi olarak koyduk."

Açılışa, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.