Aydın

Hemşirelik Haftası

16:31 13 Mayıs 2017
Hemşirelik Haftası

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Hemşirelik Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Koçak, mesajında, herkesin hayatında önemli bir yere sahip hemşirelerin "Hemşirelik Haftasını" kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Hemşirelerin, dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini, sabır, hoşgörü ve özveriyle yerine getirdiğine dikkati çeken Koçak, sağlık sisteminin bu günlere gelmesinde hemşirelerin çok önemli katkılarının olduğunu aktardı.

Devletin, sağlıklı toplum yapısı oluşturmak için koruyucu sağlık hizmetlerinin yanı sıra tedavi hizmetlerini de en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisinde olduğunu vurgulayan Koçak, "Son yıllarda sağlık alanındaki hızlı değişim ve gelişim, insanımızın daha iyi sağlık hizmeti almasını sağlaması yanında, hemşirelerin eğitim seviyesinin yükselmesi, mesleğin gelişmesine de katkı sağlamıştır. Hemşirelerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımız bu meşakkatli görevleri yerine getirirken çeşitli sorunlarla karşılaşmaktadırlar. Bu sorunları en aza indirebilmek için devletimiz büyük gayret göstermektedir. Sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarından ekonomik sıkıntılarına kadar birçok alanda iyileştirmeler yapılmakta ve yapılmaya da devam edilmektedir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.