Aydın

AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü

19:05 14 Ağustos 2017
AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Savaş, mesajında, 16 yıl önce koalisyon kurmanın ve kurulan koalisyonu devam ettirmenin sorun olduğunu söyledi.

O yıllarda siyasi ve ekonomik açıdan ülkede olumsuzlukların çok fazla olduğunu aktaran Savaş, şunları kaydetti:

"Bundan tam 16 yıl önce Adalet ve Kalkınma Partisi, milletimizin iradesini rehber, tüm mazlumların duasını destek bildi ve tüm bu sorunların tamamına karşı çıkarak kuruldu. Aziz milletimizin şanlı tarihine gölge düşüren kara bulutları tamamen ortadan kaldırmak ve millet iradesinden başka hiç bir güce biat etmemek temel şiardı. İşte bu iradeyle, henüz 15 aylık bir partiyken, koalisyonları sandığa gömen ve iktidara gelen, 15 yıl boyunca da ara vermeksizin iktidarda bulunan AK Partimizin kuruluş yıl dönümünü hep birlikte yaşıyoruz."

Savaş, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren kararlı bir şekilde yoluna devam ettiğini, her şeyden önce AK Parti iktidarıyla milletin yeniden muktedir olduğunu dile getirerek, şunları ifade etti:

"Buna razı gelmeyenler bundan dolayı terör bitmesin, darbeler son bulmasın diyorlar. Ne FETÖ, ne PKK, ne de bir başka Türk düşmanı, bu aziz milletin adımlarını durduramayacak. 15 Temmuz gecesindeki şehadete adanmışlık ve terörle mücadeledeki kararlılık bunun en büyük göstergesidir. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet uğrunda kutsal bir davadayız. Bu inanç ve kararlılıkla AK Partimizin kuruluşunun 16. yıl dönümü tüm milletimize kutlu olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.