Aydın

Aydın Valisi Köşger Nazilli'de

18:38 23 Ekim 2017
Aydın Valisi Köşger Nazilli'de

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Nazilli ilçesini ziyaret etti.

Köşger, Turan Mahallesi'nde Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan sağlık ocağı hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Nazilli’nin Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri olduğunu belirten Köşger, ilçenin tarım konusunda çok önemli bir potansiyelinin olduğunu söyledi.

Kentin tarım potansiyelini en iyi şekilde değerlendirdiğini aktaran Köşger, "Böylece endüstriyelleşme konusunda iyi bir yol kat ediyor. Nazilli son dönemde gelişmeleriyle büyük adımlara imza atıyor. Nazilli'nin öğrenci nüfusunun fazla olması nedeniyle üniversite şehri olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Biz memlekete çivi çakan tüm yöneticilerimizin yanında ve destekçisiyiz.'' dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da ilçede yaptıkları çalışmalar ve yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Açılışa Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Samet Demet, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Köşger, açılışın ardından Nazilli Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda öğrencilerle bir araya geldi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.