Aydın

CHP Sözcüsü Tezcan'ın Cumhurbaşkanına yönelik sözleri

11:51 31 Ekim 2017
CHP Sözcüsü Tezcan'ın Cumhurbaşkanına yönelik sözleri

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, CHP Aydın Milletvekili ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerinin, tüm Aydınlıların vicdanında yara bırakacağını bildirdi.

Özmen, yazılı açıklamasında, Tezcan'ın Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a siyasi ve eleştirel nezaket sınırlarını aşan yakışıksız ifadeler kullandığını ifade etti.

Tezcan'ın sözleriyle Cumhurbaşkanına alenen hakaret ettiğini dile getiren Özmen, CHP'nin kendi başarısızlıklarını milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanı'na hakaret ederek gidermeye çalıştığını belirtti.

Özmer, CHP Genel Başkan Yardımcısı olan ve parti sözcülüğü yapan Tezcan'ın aynı zamanda Aydın milletvekili olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Aydın'ın, Menderes gibi bir evladını şehit eden bu zihniyetin Aydın vekilinin bu ifadeleri kullanması şüphesiz tüm hemşehrilerimizin vicdanlarında bir yara bırakacaktır. Ayrıca 'onların dili ile' ifadesini kullanarak ayrıştırıcı bir üslupla bu hakaretini nefret söylemine de dönüştürmüştür."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.