Aydın

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

11:46 10 Kasım 2017
Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı dolayısıyla AK Parti Aydın Gençlik Kolları üyeleri, Atatürk'ün fotoğraf ve sözlerinin yer aldığı kitap ayraçlarını kent meydanında dağıttı.

Kent Meydanı'nda toplanan grup adına açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle andıklarını, Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği Türkiye'yi daha güçlü bir ülke haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Hep birlikte 2023 hedefleri doğrultusunda mücadelelerini sürdürdüklerini aktaran Yıldız, "Unutmamalıyız ki sergilediğimiz kararlılık Mustafa Kemal Atatürk'ün hayalleriyle birlikte milletimizin sabrının, kardeşlik azminin ve ülkemize duyduğumuz bağlılığın en büyük resmidir." dedi.

Gazi Mustafa Kemal'in 1919'da yılından başlayarak 1923'te cumhuriyetin ilanıyla birlikte Türk milletini vatansız bırakmama mücadelesi verdiğini belirten Yıldız, "Bizler ise bunun son örneğini 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ darbe girişiminde yaşamış bulunmaktayız. Milletimiz büyük bir azim göstererek sergilemiş olduğu direniş ile bir kez daha tarih yazmış ve hainlere karşı en ağır karşılığı vermiştir." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.