Aydın

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu:

17:07 16 Kasım 2017
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu:

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "80 milyon vatandaşımızı hukuk paydasında ön safta buluşturma mücadelesinde çalışıyoruz." dedi.

Aydın Barosu tarafından düzenlenen 2017-2018 Staj Eğitim Yılı Açılış Törenine katılan Feyzioğlu, program öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın Barosuyla yakın ve yoğun ilişkilerinin olduğunu söyledi.

Feyzioğlu, Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt ile çizgilerinin aynı olduğunu belirterek, "Önce Türk milleti, milli duruş, milli devlet her konuda milli gözlüklerle bakmak" şeklinde ortak noktalarının olduğunu dile getirdi.

Kendilerinin hukukçu olduğunu anımsatan Feyzioğlu, şunları söyledi:

"80 milyon vatandaşımızı hukuk paydasında ön safta buluşturma mücadelesinde çalışıyoruz. Türkiye açısında da bu görevin her zamankinden daha önemli olduğunu görüyoruz. Çünkü bir kutuplaşma, düşmanlaşma, acı deyince aynı acıyı anlamama, gurur deyince aynı gururu paylaşmama gibi bir yöne doğru sürükleniyor Türkiye. O zaman bizim 80 milyon vatandaşımızı kederde birliğe, kıvançta birliğe ve geleceği birlikte inşa etme ülküsüne inandırmamız lazım."

Açıklamanın ardından Feyzioğlu ve Bozkurt stajlarını tamamlayan 11 avukata sertifikalarını takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.