Aydın

24 Kasım Öğretmenler Günü

18:39 24 Kasım 2017
24 Kasım Öğretmenler Günü

Aydın'ın Söke ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özden Erdoğan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Burada konuşma yapan Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, öğretmenliğin önemli bir meslek olduğunu belirterek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğretmen Evi'nde düzenlenen programda da göreve yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

- Germencik

Germencik ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Törenin ardından Germencik Belediyesi konferans salonunda program yapıldı.

Burada konuşma yapan Çiftçi "Yurdumuzun her köşesinde olduğu gibi ilçemizde de yılmadan usanmadan onurlu ve gururlu bir mesleğin mensubu olarak görev yapan mesai arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum." dedi.

Günün önemine ilişkin yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Programa, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Ümmet Akın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

- Çine

Çine Hükümet Konağı önünden gerçekleştirilen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayit Üstündağ tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Belediye düğün salonunda devam eden programda, şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven de katıldı.

- Koçarlı

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Belediye düğün salonunda devam eden programda konuşan Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, öğretmenlerin, ülkenin kalkınmasında, gelişmesinde ve modern bir ülke olma hedefinde kutsal bir görevi icra ettiklerini söyledi.

Emekli olan öğretmenler adına Ali Galip İvren ve göreve yeni başlayan Sultan Yassalan'ın konuşmalarının ardından ilçeye yeni atanan öğretmenler yemin etti.

Programa, Belediye Başkanı Mutlu Öztürk de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.